Nu är spisen på plats!

Idag har det kapats och grejats i mitt kök. Måste ju kapa i bänkskivan så spishällen får plats :-) Och det gick faktiskt jättebra.



Nu väntar jag bara på att någon av mina elektronik-kompisar ska komma och hjälpa mig installera både spis och ugn. Det är nämligen bara en avbiten sladd (utan kontakt alltså) som är kopplad till grejerna, så jag kan inte sätta i dom i uttagen.

Jag har även monterat lite överskåp till köket idag, och tvättat ren kaklet en sista vända :-)


Idag är det 1:a advent



Då tänder vi första ljuset på staken.

Hur många är det som ska på julskyltningen idag?

Carola kissade på ris för min skull

"Eh, och varför i hela friden stoppar man ris i kattlådan?" undrar förstås ni? Jo, jag hade nämligen HELT SLUT på kattsand och då i brist på goda ideer fick riset bli min räddning. Det var nämligen mitt i natten och då går det ju inte att bege sig ut och köpa kattsand någonstans.

När jag sedan kom hem morgonen efter, var jag helt 100 på att Carola inte skulle fattat vinken att ris = kattsand, så hon skulle ha bajsat på golvet. Men icke! Matte blev så stolt när hon kom hem och såg bajskorven ligga så vackert bland riskorna. Se själva!

  
 
Visst är hon en ängel?

Idag har jag varit på banken och hämtat ut min lön, 4000:- är inte mkt att hänga i julgranen. Men jag hann ju inte jobba så mycket mer än någon vecka under Oktober. Så det får bli vatten och bröd denna månad :-) om jag inte lyckas koppla in spisen nu i helgen dvs ;P För då blire nudlar!


Dalle bytte stötdämpare på min bil igår


sick of it all

Jag har gått och blivit riktigt vintersjuk. Typ hur snorig som helst, ont i halsen, febrig och när jag hostar rosslar det i halsen som när man har riktig slemhosta, ni vet. Så idag blev jag hemma från jobbet.



Har uträttat lite ärenden idag iaf:
1. Varit på banken och försökt lösa ut min lön med en lönesepc (smart?)
2. Varit på Ungdomsmottagningen och bokat tid för uttag av min p-stav.
3. Ringt Uniflex och frågat var min lön tagit vägen? Fick till svar att jag skulle vänta någon dag och se om avin kommer. Hm?

Aja, 0 kr är ju alltid något. Försöker tänka att det finns dom som har det värre. Jag har ju inte en massa skulder iaf. Eller, jo fan jag har ju det. Aja, får väl tänka på barnen i Afrika. Dom har väl ingenting!

Nänu ska jag göra te och smörgås,
sedan sussa framför Disneydags.

Puss!


Meddelande från din bank

På grund av finanskrisen, har vi designat en ny spargris som passar bättre.

Spargrisen kan avhämtas i din lokala bank.




Kanske skönaste parodin ever!

Orginalet:



Parodin:


Missa inte dansbandskampen ikväll!

Ikväll ska nämligen ett dansband från Sundsvall vara med, Martinez heter dom.



Men Scotts är ju förstås viktigast, eftersom dom är oumbärliga ;D

Pizza och renovering

Det är vad min dag har bestått av idag. Började kakla klart hela väggarna, sedan käkade jag en pizza, och sedan fogade jag ena väggen.

Här är ett smakprov på hur det ser ut efter fogningen:




Miss u Peppe,
är det inte dags att komma hem nu?


Whats wrong with the mirror?


Igår inköptes köksskåp

Oh hörrni, tittta vilka fina köksskåp jag införskaffade igår!


Det vita matchar ju nederskåpen, samtidigt som de gråa med frostade glaset passar både golv, kakel och köksbänken. Så det kommer bli HUR snyggt som helst ihop känner jag på mig! Så nu är jag fattig ett tag framöver, haha! Nämen vill man ha fint, så får plånboken svida. Fast jag har ju så jag klarar mig iaf så det är ingen fara :-)

Idag har jag verkligen kommit igång med mitt säljande känner! Sålde 6 stycken iaf, så känner mig ganska nöjd faktiskt! Är ju ganska invecklat att förklara vad Mobil Hemtelefoni innebär och sedan är ju de allra flesta upptagna/inställd på att telefonförsäljare = lurendregerier.

SKÖÖÖNT med helg iaf, Vad ska ni göra?
Jag ska fortsätta renovera köket jag. Håller er uppdaterade!

Puss och kram,
Er bloggerska Ida

Idag när peppe skulle bjuda mig på mat..

så sa han något riktigt roligt! :-)

- Jag tänkte bjuda dig på makaroner och korv
- Men gud, vad näringsfattigt! Ska vi inte köpa lite grönsaker till då?
- Jo, du kan få en räka om du vill



EHH? Vad är det för grönsak frågar jag då mig? :S

Titta Märta, det är inte bara du som är duktig på att painta ;D

Såpp var den väggen klar också!

Men gud var tråkigt mitt bloggande blir känner jag.. samma sak dag ut och dag in - nya bilder på mitt kaklande, haha!

Men det kan inte hjälpas, här kommer några ändå:


Nu är det kaklat ända upp till taket på den väggen också :-)

 
Att kapa de sista bitarna gick faktiskt jättebra! Var mycket lättare än vad man kan tro. Eller så är det jag som blivit ett proffs? Haha ;-)



Monterade även ihop lådhurtsen inatt, skönt att få in lite prylz in da kitchen ;D
Titta vad fint rosa passar till det gråa, iiih vilket grymt snyggt kök jag kommer få :D


Men vad ska man göra nu då? Peppe slutar ju inte förrän om en timme. Då ska jag åka till honom och kika på film och mysa!


Tack för att ni läser, kommentera gärna också! ;-)
Puss på er!


En riktig myskväll!

Efter kaklingen åkte jag och Peppe ock tankade på Jet - dom är verkligen billigast måste jag säga. Det märks helt klart på prismätarn att det är dyrare på till exempel Statiol. Iofs är ju Jet en obemannad station så det är väl därför :P

Sedan åkte vi på Kalles Pizzeria i Korsta och käkade, åh vad mumsiga pizzor dom har! Och sedan åkte vi till biografen och såg Patrik 1,5. Den var seriöst HUR BRA SOM HELST ;D Rekommenderar verkligen er att se den!

Nu har Peppe åkt och jobbat, och jag sitter hos mig och ska snart gå och lägga mig. Men just nu har jag en grannkatt på besök, och det är inte Pinglan den här gången. Vet inte vad vi ska kalla denne för, Han/Hon är lite randig iaf :-)

Godnatt gott folk!


Mer kakling!


hela vägen upp är nu klart på den väggen






Och såhär långt kom jag ovanför spisen:
 

Carola var också med och hjälpte till :D


Både tiden och smeten tar slut väldigt fort :( Nu ska jag iväg och träffa Peppe, vi tänkte nog åka ut på Birsta en sväng, sedan käka och sedan blir det bio :) Vet ni någon bra film som går nu?

Puss och kram
/ Ida


YEEEEES!

Scotts gick vidare även denna vecka! För visst såg ni väl Dansbandskampen? Lite synd att Cc´nLee inte gick vidare bara, de var ju hur bra som helst! Enligt mig borde Lars Kristers åkt ut för längesen, och ikväll trodde jag verkligen att svenska folket skulle rösta rättvist, och inte för att de råkar komma från samma lilla stad.

Aja, Scotts är vidare i tävlingen och jag är helnöjd :-) Deras insats ikväll med låten "Två mörka ögon" var verkligen oslagbart bra. Ni MÅSTE bara kolla, för den versonen fick till och med Anna i juryn att smälta.
Klicka här för att lyssna!