Föberedelserna inför nyår har börjat!

Har redan börjat tillaga köttet. Marinerade det igår, och ungnstekte det idag. Sedan ska den ner i en ny marinad som den ska få vara i även vid serveringen. Mums vad gott det ser ut, tycker ni inte?


Bilder från i jul

Först bilder från firandet med mammas sida av släkten, julafton:
















Och så bilder från firandet med pappas sida av släkten, juldagen:








HAHA lätt skönaste videon på youtube



För er som inte sett orginalet:
http://www.youtube.com/watch?v=cIwTYL1fwJk&feature=related

God Jul



önskar Ida och Carola

Är hos mamsen

Ska sova hos mamma såhär dagen före julafton, precis som vanligt.
Vi ska även dricka äggtoddy framför någon julig film och rimma på paket, även det - precis som vanligt :-)

Hittade lite kul bilder på mammas dator som jag tänke bifoga. Njjut!


Jul för några år sedan :P Snygga ögonbryn man hade, eller nÅT


Mormor


Morfar


Ziri


Märta


Ziri och Mormor vid ett annat tillfälle


Mamma


Mormor och Alice


Jag på min student, överlycklig!


Avslutar med en bild på mig och mina kära syskon,
God Jul!



Mina kära arbetskamrater



Klicka här för större bild

Såhär ser vi ut på Telenor :) vi som sitter och säljer Mobil Hemtelefoni.
Den 2 januari börjar jag på mitt nya jobb. Det ska bli så jäävla skönt :D


Har inget internet hemma för tillfället, så jag kan inte blogga tyvärr.

Är hos pappa nu och ska se finalen av Dansbandskampen. Grymt spännande!


Puss och hej!


Vi på Telenor fick ringa Henrik Strömberg

Och för er som det inte redan har ringt en klocka för, kan jag meddela att det är sångaren i Scotts. HUR JÄVLA LÄCKERT ÄR INTE DET?! :D Jag lyssnade på när min bordsgranne, som är dansbandsgalen, fick ringa och erbjuda Mobil Hemtelefon till min lilla henkepenke <3
Varken Henke eller Markus var så koncentrerad på tjänsten lät det som, utan Markus (och jag) var mest intresserad av att föra fram att han är vår GUD, medan henke mest var intresserad av att skaffa hemligt nummer. Vi såg då vår chans att få in dansbandssnacket och svarade med att "ja, jag förstår väl det, för visst är det väl DEN henke?"

"HEHEHEHEHEHHEHE aaah..." svarade han lite sådär som vanligt generat. Han avslutade allt med att säga "Hare gött" TVÅ GÅNGER, en gång till mig och en till Markus tror jag. HIHIHIHIHIHIHIHIH fatta om jag är glad elläeh?! :D



I love you, på lördag smäller det baby!!!!!!!!!!!!

Håll en tumme för mig

..för nu har jag sökt ASMÅNGA jobb ikväll hoppas jag får något!

Har varit så otroligt nere nu ett tag, pga massa olika saker som hänt på jobbet. Men idag kände jag att nu får det fan vara nog! Jag tänker inte sitta och stressa så jag blir helt upp i varv, bara för att hålla en viss "fart". Jag ringer i min takt, och gör mitt bästa - det borde väl ändå räcka?

Sedan att jag stressar privat också, gör ju inte heller saken bättre. Kunde inte sova på natten efter att jag fick en tillsägelse om att jag behövde bättra min fart, då han lät så allvarlig att jag trodde jag skulle få sparken. När jag vaknade den morgonen hade jag även fått en VAGEL i ögat - som jag fortfarande har kvar
:( Ursch!

Fick veta igår att det var fler som fått denna tillsägelse och även de hade blivit lika rädda, men det verkade inte vara något allvarligt egentligen.


Då jag inte trivs på jobbet, går detta även ut över hur jag beter mig som person, och över andra i min tillvaro - tyvärr! :( Så håll tummarna att jag får någon av jobben jag sökte nu, båda för min och för er skull!




Puss och godnatt!
/ Ida och Carola


Skogsturken

Hahahahahhahahaha, hittade precis två jävligt roliga parodier på den välkända Skogsturken


Ståndturken


Djungelturken

Min man skämmer ut sig :D


Bilder från julfesten

Såg precis att madde hade skickat över lite bilder från julfesten.


Jag hos Emil på förferren


Markus, Tom och Håkan


Markus


Jag på Svenssons


Sandra och Emil


Jag och Madde, tack för en underbar kväll gumman <3


Jag ska aldrig mer dricka

Undra hur många gånger man har intalat sig själv det, när man ligger hemma och är bakis? Men helt seriöst. Jag har insett att det är inte så jävla kul att dricka längre. Jag sitter mycket hellre hemma och ser en film tillsammans med familj och vänner, än att gå ut och parta. Väldigt intressant faktiskt, för vi spelade in en dokumentärfilm om just detta under gymnasietiden - och där satt jag och sa i en intervju att "Jag kan inte ha kul när jag är ute, utan alkohol, för då blir jag så stel och vågar inte vara mig själv". Väldigt moget uttalande från mig, eller not!

Hursomhelst, i fredags var jag och Peppe på kasinot här i Sundsvall. Jag hade aldrig varit där tidigare, men åkte dit för att få se Jannez spela. Ni vet dom som var med i Dansbandskampen? Dom var hur bra som helst! Titta och njut ni också!

 


  

Igår (lördag) , hade vi julfest med jobbet på Svenssons i Härnösand. Det var trevligt, synd att man skulle förstöra kvällen genom att dricka alkohol bara. Mamma hjälpte mig att sätta i löshår så jag kände mig riktigt fin faktiskt, kommer bilder på det sen :) Eftersom jag blev lite sen pga detta, så fick jag HÄLLA i mig 3 cider när jag kom till Emil, innan vi skulle bege oss mot Härnösand. Självklart klarade inte min mage det, så jag spydde ut det på en gång. Sen tyckte jag att jag tog det ganska lugnt med spriten, men ändå ligger jag här bakis och har spytt även imorse.

Idag (söndag), ska jag och Peppe äta julgröt med Hsb kl 16. Väntar på att han ska komma hit nu :)
Sen hade jag inte så mkt mer att säga, haha.



Det blev ett långt inlägg det här :)
Puss!


GRATTIS ZIRI DU KLARADE TEORIPROVET!!!!!!

Ikväll har jag och Ziri youtubat. Förlåt gumman, vi skulle ju lyssna på den här låten :( Jag blev så inne i de klippen jag såg på så jag glömde helt bort det. Kan du förlåta mig? :(



Bye bye p-stav


Klicka för större bild


Idag jobbade jag bara fram till 12.30 för sedan hade jag tid för att ta ut min p-stav. Det gjorde inte alls ont, men visst kändes det ju lite obehagligt.


Sedan har jag monterat upp överskåpen i köket härhemma. ÄNTLIGEN kan jag börja ställa in alla glas och tallrikar o grejer :P iiiih.
 "Ursäkta röran, vi bygger om"



Nu är jag så hungrig så jag tänkte åka till Ziri och Daniel och sno lite mat o lite kaffe ;D mumma!

Bye gott folk,
Puss på dig Peppe, kommer aldrig glömma det som hände igår <3


 
Ziri och jag för någon dag sedan i mitt kök

Inatt gjorde jag något drastiskt..



Fick för mig att klippa bort mitt slitna hår, så jag toppade en bra bit så jag fick ur massor av det sönderblonderade håret :-)

  s m a k p r o v


Fan vad jobbigt det är att ha ett telefonjobb när man är förkyld alltså. Jag gick och snöt mig hela dagen idag, och ändå vart jag lika snorig under samtalen. Men vad ska man göra? Jag måste ju jobba så jag får pengar.

När jag kom hem åt jag hos Ziri, makaroner med korv a la mums. Sedan åkte vi till Dalles garage och hämtade Modig och begav oss hem till mig för att han skulle hjälpa mig med elen. Drog även hit Fredde för att kolla på elen, men båda ansåg att det nog ej gick att koppla på nå vänster. Man måste kanske dra nytt :/

Det kom även lite mer folk och hälsade på - Dalle, Maja, Ziri och Daniel. Nu kl 22.40 har alla åkt hem och jag ligger ensam och tröstdricker en Xider som stod ensam i kylen. Vad ska man göra då? Något kul måste jag fan få unna mig inför fittdagen imorgon?